Home  |  Mijn puzzels  |  Berichten |  Contact |  Inloggen 
   

14

3/4/20 - Anne

Puzzels nog steeds te leen. Het kan contactloos. Even bellen en we maken een afspraak

   

13

13/2/20 - Opnieuw berichten

Ik zal mijn best doen om af en toe iets te schrijven. Vandaag de 3e puzzelmiddag gehouden in de Radiusflat Oegstgeest Deze is telkens de 2e donderdag van de maand.

   

12

11/2/20 - Collectie

Zo’n 700 puzzels inmiddels. Er is hard gewerkt aan het catalogiseren ervan. Binnenkort nog 50 erbij, met dank aan de gulle gevers.

   

11

12/1/20 - NK puzzelen

Met een viertal van 3 vrouw en 1 man naar Roelofarendsveen geweest, waar de voorronden van het NK puzzelen worden gehouden. Wat het meeste opviel was dat de jongeren het grootste aantal van de deelnemers vormden. Aan de voorronden deden 2700 personen mee. Er wordt een Jan van Haasteren-puzzel gelegd en de snelsten, die een tijd klokten van 44 !!! minuten gaan naar de finale, die op 5 april gespeeld wordt.

   

10

11/2/20 - Gevierendeeld

Voor sommige mensen is een 1000 stukjes puzzel te moeilijk geworden. Soms is het sorteren dan een te grote klus, of wordt het een probleem als je niet meer zo ver kunt reiken. Ik heb een aantal 1000 puzzels in vieren gedeeld. Je kunt dan beginnen met het eerste kwart, dan een volgend, wel of niet er aan vast, en zo verder. Ik zet een voorbeeld op Schilderij nr 30 Veel plezier ermee

   

9

21/01/17 - Roos

Ik heb nu vier van de vijf puzzels uit de Frankrijk doos gemaakt. Eerst op de gok en als vierde maakte ik de saaiste. Tenminste dat dacht ik, landhuis, blauwe lucht, tuin met rode borders. Maar tot mijn verbazing zag ik al puzzelend een wonderboom tevoorschijn komen op die puzzel, best groot, een donkerbladige met rode vruchten. Aangezien ik die dit jaar zelf voor het eerst sinds jaren weer in de tuin had en ze maar heel klein bleven, vond ik het wel fascinerend om hem op zo'n standaardplaatje tegen te komen.

   

8

20/1/17 - Anne

Ook in Leiden is nu een uitleenpunt. Als dat een beetje gaat lopen komen er meer puzzels die kant op. Het duurt altijd even voordat de loop erin zit. Ik zou het fijn vinden als jullie het door willen vertellen.

   

7

20/01/17 - Anne

De komende weken komen er veel puzzels bij. Het loont de moeite af en toe even te kijken

   

5

20-01-2017 - Anne

Een enthousiaste fotografe, Mieke, zal het fotograferen van de puzzels voor haar rekening nemen. We zijn er nog wel even mee bezig.

   

4

20-01-2017 - Bericht voor en door elkaar

Ik ben heel blij met wat ruimte om af en toe van gedachten te wisselen. Ik krijg vaak leuke verhalen te horen. Ik zal wel toestemming vragen om te plaatsen.